Bedankt dat u ons wilt steunen!

Bedankt dat u ons wilt steunen!

VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse vormen van vrijetijdsactiviteiten in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag.

VTV wil dat mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen meedoen in onze samenleving net als ieder ander. Hiervoor is geld nodig en met alleen de subsidies, fondsen en deelnemersbijdragen zijn we er helaas nog niet. Extra steun is nodig om een breed aanbod aan activiteiten te kunnen blijven leveren. Steun van het bedrijfsleven, maar ook van particulieren. Meer info vindt u op wijzijnvtv.nl. Wij zijn heel blij dat u ons wilt steunen door een donatie!

VTV is onderdeel van MEE Zuid-Holland Noord in Den Haag. 

NB Bij donatie ziet u als ontvanger ‘Stichting Derdengelden Online Fonds via Mollie’. 

Let op: Het gekozen bedrag wordt ieder jaar automatisch van je rekening afgeschreven. Let op: Het gekozen bedrag wordt iedere maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Dit platform is een product van Kentaa. Kentaa berekent geen kosten aan VTV Donatieformulier. Kentaa hoopt op de vrijgevigheid van donateurs om goede doelen organisaties te (blijven) helpen.

Op onze dienstverlening zijn onze Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring van toepassing.

Je gaat in totaal € 0 afrekenen.

Je privacy is gewaarborgd. Lees meer